A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!

TiJöttök Debrecen


Ismertető

A rendezvényt Dr. Cséfalvay Zoltán parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár, a Program fővédnöke nyitja meg. Köszöntőt mond Dr. Szilvássy Zoltán a debreceni egyetem rektora. Ezt követően a Csodák Palotájának képviselője látványos kísérleteket mutat be a helyszínen.

A roadshow keretén belül 3 lehetséges életpálya képviselője is bemutatkozik az érdeklődőknek:

  • Dr.Vasas Gábor, egyetemi docens és a CETOX Kft. startup vállalkozás alapítója, mint INNOVATÍV VÁLLALKOZÓ
  • Fehér Milán PhD hallgató, mint TUDOMÁNYOS KUTATÓ, és
  • Kalmár József a Teva Gógyszergyár Zrt.-től, mint VÁLLALATI KUTATÓMÉRNÖK

A rendezvény célja, hogy bemutassuk a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0041 azonosítószámú, „THE Felsőoktatási Roadshow és interaktív tudományos platform megvalósítása” címmel beadott pályázat keretében megvalósuló TiJöttök! program célkitűzéseit, a Program keretében megvalósuló tevékenységeket, illetve, hogy a Program eredményei miként járulhatnak hozzá Magyarország tudományos és gazdasági versenyképességének növeléséhez.

Az eseményt valós időben az interneten ezen az oldalon fogjuk közvetíteni. Az online közvetítés alatt kérdéseiket Skype-on a „TiJottok” névre vagy a tijottok@innocenter.hu email címre küldhetik, melyet igyekszünk a helyszínen azonnal megválaszoltatni a résztvevőkkel.

Amennyiben személyesen venne részt az eseményen, részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezni szíveskedjék 2013. szeptember 11-én, 14 óráig: Tóth Kamilla sajtófőnök (tel: 06 (20) 927-9818, e-mail: kamilla@kalleusz.hu

A roadshow adatai

Felsőoktatási IntézményDebreceni Egyetem
Cím4024 Debrecen, Egyetem tér 1.
Kezdési Időpont2013-09-13 10:00:00
Befejezési Időpont2013-09-13 16:00:00

KépgalériaMegosztás