A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!

Partnerek

Nemzetgazdasági Minisztérium

A Nemzetgazdasági Minisztérium felelős a hazai gazdaságpolitika irányvonalának meghatározásáért és a nemzetgazdasági stratégia végrehajtásáért. A Minisztérium foglalkozik a nemzetgazdaságot érintő olyan kiemelkedő jelentőségű területekkel, mint a munkahelyteremtés, a családbarát adórendszer megteremtése, a versenyképesség javítása, a költségvetés megalkotása, az államadósság csökkentése vagy a gazdasági növekedés ösztönzése.


http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium

Magyar Innovációs Szövetség

A Magyar Innovációs Szövetség, mint szakmai és munkaadói érdekvédelmi szervezet, tevékenységének középpontjában - tagvállalatainak célkitűzéseivel egyezően - az innováció gazdaságélénkítő szerepe áll. A Magyar Innovációs Szövetség célja, hogy a kutatás, a műszaki fejlesztés és a tervezés során az állandó megújulásra való törekvés a magyar gazdaság növekedését elősegítse.


http://www.innovacio.hu

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja éppen ezért, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban egyaránt. Független fórumként elkezdte összefogni és érdemben segíteni a következő vállalkozói generációt, hidat képezve a ma és a jövő vállalkozói között.


http://www.fivosz.hu

Entrepreneurship Foundation Hungary

A 2011-ben alapított Alapítvány célja, hogy elősegítse új innovatív vállalkozások létrehozását az együttműködés kultúráját erősítve, népszerűsítse a vállalkozói létet a fiatalok körében és hogy bemutassa a sikeres magyar innovációkat külföldi piacokon.


http://www.entrepreneurship.hu

Csodák Palotája Nonprofit Kft.

A Csodák Palotája egy interaktív, tudományos kiállítás kicsiknek és nagyoknak. Gyere el és bebizonyítjuk, hogy a világ érdekes! A Csodák Palotája társult tagja az Európai Tudományos Múzeumok Szervezetének (ECSITE). Kiállításaik tapasztalatairól és eredményeiről rendszeresen beszámolnak az ECSITE nemzetközi konferenciáin. A Csodák Palotája a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban található. Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.


http://www.csodakpalotaja.hu

Nemzeti Innovációs Hivatal

A Nemzeti Innovációs Hivatal a Magyar Kormány kutatás-fejlesztésért és technológiai innovációért felelős szerve, a kutatás-fejlesztésért és technológiai innovációért felelős miniszter irányítása alatt működő központi hivatal. A Hivatal feladatkörébe tartozik a tudomány-, technológia- és innovációpolitika kidolgozásában és megvalósításában való közreműködés, valamint az érvényesüléséhez szükséges állami intézkedések kezdeményezése, illetve végrehajtása. Részt vesz a tudomány-, technológia- és innovációpolitika kidolgozásában és megvalósításában. Ellátja a tudomány-, technológia- és innovációpolitika érvényesülését elősegítő kormányzati információs tevékenységet valamint a tudomány-, technológia- és innovációpolitika területén folyó nemzetközi, illetve európai integrációs együttműködés szakmai feladatait.


http://www.nih.gov.hu

Richter Gedeon Nyrt.

A Richter egy magyarországi központú, magyar menedzsment irányításával működő nemzetközi gyógyszercég, amely a világon több mint száz országba szállít, közvetlenül ötezer, közvetve további tízezer embernek ad munkát és a magyarországi vállalatok közül a Richter költi a legtöbbet kutatás-fejlesztésre. A cég eredeti gyógyszerkutatási tevékenysége a központi idegrendszer, valamint a nőgyógyászati betegségek leküzdésében hatékony gyógyszerek felfedezésére és kifejlesztésére koncentrál. Mára a Richter 950 fős magyarországi kutató-fejlesztő bázisával a közép-kelet-európai térség legjelentősebb gyógyszerkutatási központjává fejlődött. A Társaság a jövőben arra törekszik, hogy a régióban betöltött multinacionális szerepét továbbfejlessze, és a lakosságnak továbbra is korszerű készítményeket kínáljon, elérhető áron.


http://www.richter.hu

Grundfos

Évi 10 millió darab szivattyú előállításával a Grundfos egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. A Grundfos a világ közel 57 országában folytat üzleti tevékenységet, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken. Az ezredfordulón zöldmezős beruházásként indult a Grundfos gyártótevékenysége Magyarországon, az azóta eltelt több, mint tíz évben a Cégcsoport második legnagyobb gyártóvállalatává nőtte ki magát a magyar egység. Az idő során a vállalat eredményei meggyőzték a tulajdonosokat, hogy Magyarországon nem csak gyártani lehet, így olyan szolgáltató funkciók is helyet kaptak a szervezetben, mint a regionális beszerzés, a kutatás-fejlesztés, a vevőkapcsolatok, valamint egy látogató és a technológiai központ.


http://www.grundfos.hu

IND Group

Az IND Group innovatív online és mobilbanki, illetve az ezekre épülő kiegészítő szolgáltatások, úgymint a személyes pénzügyek kezelését vagy az online értékesítést támogató technológiák nemzetközi piacokon is elismert szállítója. Termékeik megalkotásánál kiemelt hangsúlyt kap a használhatóság és vizualizáció, amelyek a mai kor kihívásainak megfelelően ötvözik a közösségi hálózatokon megszokott élményt a banki folyamatok biztonságával. A tudatos nemzetközi piacépítés eredményeképpen mára a világ több mint 18 országában 30 bank alkalmazza az IND megoldásokat. A cég nagy hangsúlyt fektet a munkavállalóira, fontosnak tartja kollégái részére attraktív kompenzációs csomag kidolgozását, folyamatos szakmai és nyelvi képzések biztosítását.


http://www.indgroup.eu

The Hyperion Group Kft.

A vállalat fő profilja a tudománynépszerűsítő, műszaki- és természettudományos életpályát bemutató rendezvények és kommunikációs kampányok szervezése és lebonyolítása. A Hyperion Group többek között a Tudományok Hídja és THE Program főszervezője. A cég leginkább saját rendezvényeket és kampányokat szervezett a tudomány, gasztronómia, sport, kultúra és politika területéről. Partnerei körében megtalálhatóak a legnagyobb nemzetközi vállalatok, intézmények, egyetemek és középiskolák.


http://www.hyperiongroup.hu

MTVA, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap


http://www.mtva.hu