A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!

Csiffáry Gábor

 

Eszterházy Károly Főiskola

Természettudományi Kar



A portré adatai

Telefonszám+36-36-520-400 (4212)
Email Címcsiffary.gabor@ektf.hu
Felsőoktatási IntézményTermészettudományi Kar
Tudományos Tevékenység Felsőoktatási IntézménynélEszterházy Károly Főiskola
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
Iparágak
Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
Kapcsolódó projektek
Enzimalapú amperometriás bioszenzor kifejlesztése
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
Képzések
alapképzés

Eddigi kutatás - fejlesztési tevékenységeid

Enzimalapú elektrokémiai bioszenzorok fejlesztése élelmiszer komponensek és szennyezők kimutatására (pl.: növényvédőszerek, tejsav, c-vitamin)

 

Eddigi publikációid

Cikk:

  • Zsuzsanna Bori, Gábor Csiffáry, Diána Virág, Marianna Tóth-Markus, Attila Kiss, Nóra Adányi. Determination of l-Lactic Acid Content in Foods by Enzyme-Based Amperometric Bioreactor. Electroanalysis 2012, 24 (1), 158–164.
  • G. Csiffáry, P. Nagy, A. Kiss, N. Adányi. New Type biosensor for the detection of pesticides, based on the inhibition of acetylcholinesterase. Acta Alimentaria 2013, 42 (1), 79-90.

 

Konferencia előadás: 4

Poszterprezentáció: 10

Melyek voltak az eddigi legeredményesebb kutatás-fejlesztési projektjeid

Peszticid szenzor

Tejsav szenzor

Jelenleg milyen projekten/projekteken dolgozol

Antioxidáns bioszenzor

Milyen tudományágban fordulhatnak hozzád az érdeklődők

Bioszenzorok

Milyen hazai és nemzetközi pályázatokban vettél részt (OTKA, ÚSZT, CIP, FP7 stb.)

NTP-FUNKMILK OMFB-00386/2008

Tejféleségek bioaktív anyagainak feltárása, alkalmazásuk exportképes, klinikailag tesztelt új termékekben és új bioszenzorok kifejlesztése.

 

TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0008 Élelmiszerek és sportélelmiszerek újszerű nyomonkövetési rendszerei, eredetvédelme és a biztonságosságuk garantálása analitikai, sport- és táplálkozás-élettani vizsgálatok révén



Megosztás