Telefonszám | +36-36-520-400 (4212) |
---|---|
Email Cím | csiffary.gabor@ektf.hu |
Felsőoktatási Intézmény | Természettudományi Kar |
Tudományos Tevékenység Felsőoktatási Intézménynél | Eszterházy Károly Főiskola |
Iparágak |
---|
Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés |
Kapcsolódó projektek |
---|
Enzimalapú amperometriás bioszenzor kifejlesztése |
Képzések |
---|
alapképzés |
Enzimalapú elektrokémiai bioszenzorok fejlesztése élelmiszer komponensek és szennyezők kimutatására (pl.: növényvédőszerek, tejsav, c-vitamin)
Cikk:
Konferencia előadás: 4
Poszterprezentáció: 10
Peszticid szenzor
Tejsav szenzor
Antioxidáns bioszenzor
Bioszenzorok
NTP-FUNKMILK OMFB-00386/2008
Tejféleségek bioaktív anyagainak feltárása, alkalmazásuk exportképes, klinikailag tesztelt új termékekben és új bioszenzorok kifejlesztése.
TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0008 Élelmiszerek és sportélelmiszerek újszerű nyomonkövetési rendszerei, eredetvédelme és a biztonságosságuk garantálása analitikai, sport- és táplálkozás-élettani vizsgálatok révén