A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!
 

Nyíregyházi Főiskola


Bemutatkozó

A Nyíregyházi Főiskola jogelődei több mint négy évtizedes, országos és nemzetközi tekintélynek örvendő intézmények voltak. Értékeik megőrzése mellett a XXI. század követelményeihez folyamatosan alkalmazkodó stratégiát választva, 2000. január 1-jével jött létre a Nyíregyházi Főiskola. Az elmúlt nyolc évben több infrasturkturális beruházás eredményeképpen új tanulmányi épületek valósultak meg, a régebbiek megújultak, az oktatók és a hallgatók világszínvonalú oktatási technológiát használhatnak, az intézmény campusa igazi várossá lett Nyíregyháza szívében, melyet szemet gyönyörködtető pihenő-park vesz körül. Mára az intézmény nem csak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye oktatási, tudományos, de szellemi, kulturális és művészeti központja is lett.

A területi, infrastrukturális és a hallgatószám mennyiségi növekedése mellett természetesen a minőségbiztosítást is fontosnak tartja az intézmény. A tudományos kutatás, a gyakorlati élettel kialakított kapcsolattartás valamennyi oktatónk alapfeladatát képezi, az intézményi filozófia része. A Nyíregyházi Főiskola eredményeinek egyik sikertényezője jól felépített szervezeti, kari struktúrában rejlik, ennek eredményeként a meghirdetett szakok, képzések tartalma rugalmasan változtatható, Európa-szerte elismert tudást ad, az itt végzettek megállják a helyüket a munkaerőpiac bármely szegmensében. Jelenleg 5 karon több mint harminc alapszakot, több mesterszakot, felsőfokú szakképzést kínál az intézmény.

Karai a következők: Bölcsészettudományi és Művészeti Kar, Gazdasági és Társadalomtudományi Kar, Műszaki és Mezőgazdasági Kar, Pedagógusképző Kar, Természettudományi és Informatikai Kar. 

Bemutatkozó videó

Az intézmény adatai

Cím4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B
Telefon (42) 599-400
Email janosiz@nyf.hu
Honlaphttp://www.nyf.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/nyiregyhazi.foiskola.3
Eredmények megjelenítése 1-től 2-ig 2 találatból.
Karok
Természettudományi és Informatikai Kar
Műszaki és Mezőgazdasági Kar
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
RoadshowFelsőoktatási intézményCímKezdésBefejezés
TiJöttök NyíregyházaNyíregyházi Főiskola4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B2013-09-27 14:00:002013-09-27 18:00:00
Eredmények megjelenítése 1-től 2-ig 2 találatból.
Projektek
Fagyasztva szárítás
Életminőség javítása
Eredmények megjelenítése 1-től 3-ig 3 találatból.
Portrék
Sóki Erzsébet
Plósz Gréta
Domina Norbert


Megosztás