A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!
 

Pannon Egyetem


Bemutatkozó

A Pannon Egyetem a Közép-Dunántúli Régió meghatározó felsőoktatási intézménye. A komoly szakmai hagyományokkal és nagy múlttal rendelkező intézmény képzési kínálata néhány tudományt kivéve csaknem minden tudományterületet lefed. Az intézmény öt karral rendelkezik - melyek közül az egyik Keszthelyen található -, de a régióban számos egyéb színhelyen (Nagykanizsa, Pápa) és kihelyezett képzési helyen (Székesfehérvár, Szombathely) is jelen van.

Multidiszciplináris egyetemünk páratlan lehetőséget ad a korszerű ismeretek szerzésére az agrártudomány, a bölcsészettudomány, a közgazdaságtudomány, a műszaki informatikai tudományok, a neveléstudomány, a társadalomtudomány és a természettudományok területén, továbbá az egyetemi tananyagon túlmutató szakmai, tudományos tevékenységre is. Az intézmény tudományos súlyát jelzi a hét akkreditált doktori iskolája, s az itt folyó nemzetközi ismertségű és elismertségű kutatások. Oktatóink, kutatóink eredményesen szerepelnek a különböző hazai és Európai Uniós pályázatokon.

Kutatóegyetemként - mint a gazdasági fejlesztés egyik kulcsszereplője - intézményünk elősegíti a versenyszféra, az üzleti élet, a helyi önkormányzat és a központi kormányzat összefogását a regionális és a határokon átívelő oktatási, kutatási és fejlesztési programokban. Célunk a régió gazdasági és társadalmi-kulturális fejlődésében betöltött eddigi szerepünk további erősítése. A Pannon Egyetem rugalmasan reagál a társadalom igényeire és kihívásaira, összekapcsolja a tudományos és az üzleti élet szereplőit, s az elmondottak mellett szoros a kapcsolata a környező országokkal is.

Bemutatkozó videó

Az intézmény adatai

Cím8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
Telefon(+36)88/624-000
Emailpr@uni-pannon.hu
Honlaphttp://www.uni-pannon.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/UniPannon
Eredmények megjelenítése 1-től 3-ig 3 találatból.
Karok
Műszaki Informatikai Kar
Georgikon Kar
Mérnöki Kar
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
RoadshowFelsőoktatási intézményCímKezdésBefejezés
TiJöttök VeszprémPannon Egyetem8200 Veszprém, Egyetem utca 10.2013-11-27 12:30:002013-12-27 14:30:00
Eredmények megjelenítése 1-től 6-ig 6 találatból.
Portrék
Bene Szabolcs
Varga Tamás
Petrovicsné Mátyás Kinga Klára
Dulai Tibor
Hegedüs Imre
Györkő Zoltán


Megosztás