A választás rajtad múlik! Tekintsd meg a vidéki felsőoktatás innovációs teljesítményét és válaszd ki a neked tetsző műszaki- és természettudományos életpályát!
 

Kecskeméti Főiskola

Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar


Az intézmény adatai

Cím6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Telefon(76) 516-300
Emailgamf@gamf.kefo.hu
Honlaphttp://gamf.kefo.hu/
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.
Projektek
Energiatakarékos autó

Jelenleg milyen szakmai együttműködésekkel rendelkeznek hazai és nemzetközi vonatkozásban? (kutatási tevékenység, vállalkozói megbízás)

-A Kecskeméti Főiskola széles körű kapcsolatrendszerével szervesen beágyazódik gazdasági-társadalmi környezetébe. Az intézmény stratégiai partnerei Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

- A nemzetközi együttműködés terén a SOCRATES/ERASMUS programban 41 partnerrel létezik kétoldalú megállapodásunk, de ezen kívül az egyes karok is kiépítettek olyan nemzetközi kapcsolatokat, amelyek csereprogramokat, pályázati és kutatási együttműködéseket takarnak.

- Járműipari együttműködés az Audi Hungaria Motor Kft., a Continental Hungaria Kft., a General Motors Powertrain-Magyarország Autóipari Kft., a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Magna Steyr Engineering Center Hungária Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a Rába Járműipari Holding Zrt. és a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.

 

Milyen hazai és nemzetközi pályázatokban vett részt?

USZT

IPA - HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM

PROJEKTEK A NEMZETI INNOVÁCIÓS HIVATAL TÁMOGATÁSÁVAL

Milyen iparágakhoz kapcsolódnak leginkább az Egyetem tudományos munkái? Milyen cégekkel alakult ki együttműködés?

Autóipar, MercedesMegosztás